Centar za glavobolje sa velikim srcem

Dobrodošli u Medihelp, prvi privatni centar za glavobolje i migrene u Srbiji. Naša želja je da svaka osoba, bez obzira na životnu dob ili zdravstveno stanje, ima utisak da je pažljivo saslušana, i u potpunosti o svemu detaljno informisana. Takodje, podjednako je važno da svaki naš pacijent, uz našu pomoć, stekne samopouzdanje i mogućnost da upravlja svojim glavoboljama i na taj način poboljša kvalitet svoga života.

Veliki broj pacijenata dolazi u naš centar za glavobolje u teškom stanju, obično nakon što su prošli kroz brojne neuspešne tretmane, sa  glavoboljama koje više nisu u stanju da kontrolišu, koje su česte ili svakodnevne, i zbog kojih su porodično, socijalno i profesionalno značajno ili u potpunosti onesposobljeni, a vrlo često i od okoline nedovoljno shvaćeni. Mi znamo šta to znači, i verujemo svakoj reči naših pacijenata. U direktnom prijateljskom i lekarskom kontaktu sa Vama, provodeći dovoljno vremena u posvećeni vašem problemu, u prijatnoj atmosferi  ambijenta našega centra, stvorili smo mali hram koji smo nazvali « MediHelp Centar za glavobolje i migrene ».

lecenje-glavobolja-vrtoglavica

Preko 300 različitih vrsta glavobolja, ogroman broj uzročnika vrtoglavica kao i poremećaja moždane cirkulacije, predstavljaju predmet temeljnog ispitivanja, dijagnostike i lečenja koje primenjuju lekari u ovoj ordinaciji. Cilj ove multidisciplinarne ekipe lekara je da brzo dijagnostifikuju i diferenciraju potencijalno ozbiljne uzročnike ovih oboljenja, kao i da primene savremene terapijske procedure u lečenju istih.

Preglede u ordinaciji, obavljaju eminentni doktori različitih specijalnosti, eksperti iz oblasti glavobolja, poremećaja moždane cirkulacije i vrtoglavica (neurologija, neurootologija-ORL, oftalmologija, kardiologija, vaskularna hirurgija, neurohirurgija, neuroradiologija, imunologija, fizijatrija, psihijatrija), ali i svih ostalih grana medicine.

Vodeći lekari:

Dr Srđan Sretenović – Dr sci med, specijalista neurologije
Dr Aleksandar Stanić – Dr med, specijalista neurologije

Stručni kadar koji pobeđuje

Visoka stručna obučenost i iskustvo lekara u oblasti glavobolja koji rade u centru, sticana godinama u domaćim i inostranim zdravstvenim ustanovama, su sigurni garant da pacijent bude dijagnostifikovan i lečen po standardima i protokolima koji se primenjuju širom sveta.

Pročitajte više o Stručnom kadru >>

DIJAGNOSTIKA I LEČENJE:

preventivna-medicina02

PREVENTIVNA MEDICINA:

 • dijagnostika-lecenje02Program sistematskog pregleda kod osoba preko 35 godina životne starosti
 • Rano otkrivanje i lečenje bolesti krvnih sudova kao komplikacije aktuelnih drugih oboljenja:
  • Šećerne bolesti,
  • Povećanog krvnog pritiska,
  • Poremećaji masnoća u krvi,
  • Kod pušača,
  • Naslednih i drugih oboljenja…
 • Praćenje krvnog pritiska 24h (Holter pritiska), EKG
Podelite informaciju s prijateljima:
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInShare on TumblrEmail this to someone