Dr med Aleksandar Stanić

Prvi privatni centar za glavobolje i migrene u Srbiji
dr-aleksandar-stanic-300x225

Dr med Aleksandar Stanić, specijalista neurologije – epileptolog

Dr Aleksandar Stanić je specijalista neurologije, epileptolog i ekspert za glavobolje. Završio je Medicinski fakultet Univerziteta u Beogradu, na kome je obavio i specijalističke studije, stekavši zvanje specijaliste neurologije.

Svoje dugogodišnje kliničko i dijagnostičko iskustvo je prvo sticao u bolnici za Cerebrovaskularna oboljenja u Beogradu. Tamo je radio kao klinički neurolog, a kasnije i kao načelnik kliničkog odeljenja gde su se lečili oboleli od akutnog moždanog udara, gde je stekao iskustvo u radu sa teškim i kompleksnim neurološkim pacijentima, kao i iskustvo u rukovođenju odeljenjem.

Nakon toga prelazi na Kliniku za neurologiju KBC Zvezdara, gde se ostvaruje kao neurolog kliničar na odeljenju neurologije.

Svoju karijeru eksperta iz oblasti glavobolja sticao je od početka osnivanja prvog centra za glavobolje u zemlji „Migrena Centar“, gde je radio skoro 15 godina kao načelnih prijemno-trijažnog odseka i dnevne bolnice.

Bogato neurološko obrazovanje je nadogradio sertifikovanom edukacijom iz oblasti EEG-a i oblasti epileptologije.

Član je Udruženja neurologa Srbije; Migrena asocijacije Srbije, Nacionalnog udruženja za glavobolje Srbije, Evropske federacije neurologa. Aktivan je učesnik u brojnim nacionalnim i inostranim kongresima iz oblasti neurologije i glavobolja, kao i autor nekolicine radova iz ove oblasti.

Za sve koji traže stručno mišljenje, pregled ili savet neurološkog tima, preporučujemo da kontaktiraju naš tim neurologa, koji su specijalizovani za različite neurološke poremećaje i terapije.

Neurologija »