Iskustva

Prvi privatni centar za glavobolje i migrene u Srbiji

Oduševljeni smo prijatnim, ljudskim odnosom i velikom stručnošću lekara i sestara koji rade u ordinaciji Medihelp, a naročito na puno razumevanje i strpljenje za nas koji imamo zdravstvenih problema
Ana i Milan K.
Pedeset godina bolujem od migrene i hroničnih svakodnevnih glavobolja. Sve ovo vreme sa uzimao po 6 Saridona, Kofana, Kafetina dnevno svaki dan. Obišao sve ustanove u Srbiji, i nisam imao nikakvo poboljšanje. 17.04.2017. sam došao ovde i 18.04. iste godine popio zadnju tabletu protiv bolova. Danas 14.09.2017. ja sam i dalje bez glavobolja. Beskrajno hvala Dr Staniću. Žao mi je samo što ranije nisam saznao za Medihelp!
Dušan N.
Izuzetna ljubaznost, stručnost i poslovnost u prelepom ambijentu
Ivana B.
Unique place for headaches.
Jovan D.
Da li je moguće da za sve prošle godine nisam znao da postoji centar za glavobolje Medihelp!. Godinama sam se lečio svuda, obišao mnoge ustanove i lekare, ali sam tek ovde dobio pravu pomoć i prave lekove, i oduševljen sam! Zato služe specijalizovane ustanove, da se okupe najbolji stručnjaci iz te oblasti i da pacijent više ne mora da obija više vrata!
Gordan M.
Danas mi je rođendan i od vas sam doživela najlepše iznenađenje. Bili ste dobri kada sam vas upoznala, pomogli ste mi kada mi je bilo najpotrebnije, i sada ste još bolji i ostanite takvi zauvek!
Snežana T.
Zadovoljan sam uslugom, od telefonskog poziva do lekarskog tretmana, što je i najvažnije. Bravo!
Branislav B.
Godinama pijem lekove za glavobolje i sve sam probala. Probala sam u očajnom stanju i alternativno lečenje, bez uspeha. U Medihelpu su me neurolozi na čelu sa Dr Sretenovićem i Dr Stanićem sveobuhvatno pregledali, dijagnostifikovali i dali pravu terapiju. Pored značajno smanjene terapije lekovima koji su sada u potpunosti uspešni, radili su mi i blokadu nerava sa cevčicama u dubini nosa; primenili biofidbek za učenje kako da smanjim psihičku napetost. Bila sam i kod psihijatra na psihoterapijskom lečenju, i na kraju i na fizikalnoj terapiji koja je specijalna za glavobolje. Sve u svemu, to više nije lečenje samo lekovima, koji su sada postali sporedna stvar jer ih pijem jako malo, već su primenili za mene sve nove druge metode koje nigde ranije nisam dobila. I nakon svega toga, od ranijih više od 20 dana mesečno glavobolja sa preko 50 tableta za bol mesečno, sada imam glavobolje jednom mesečno ili na dva meseca i pijem „par“ tableta koje su uspešne ako ih popijem na vreme. Napokon moj život ima ponovo smisao. Onaj koji ne boluje od glavobolja to i ne zna. Hvala doktorima, sestrama i ostalom osoblju Medihelpa!
Gordana I.
Pre svega, moram da kažem da je osoblje jako ljubazno, stručno i prijatno. Svaka čast! Doktorka Kostić je izuzetan stručnjak, veoma prijatna i na mene svakako deluje opuštajuće. Moram reći i da mi je mnogo pomogla u rešavanju mojih zdravstvenih problema. Jako mi je bitno što nemam osećaj da dolazim kod lekara, već kao da sam došla kod drugarice na opušten i neobavezan razgovor. Ako i u buduće budem imala sličnih tegoba sigurno ću ponovo doći ovde, i naravno, neću menjati lekara. Izuzetno sam zadovoljna.
Anđela K.
Bolujem od glavobolja već više od 25 godina. Bila sam kod raznih doktora, meni je bilo sve lošije, pila sam sve više lekova, bezuspešno. U poslednjih par godina glavobolje su bile skoro svakodnevne! Nisam mogla da radim. Zapustila sam porodicu, sve mi je krenulo naopako, bila sam izgubljena u bolu i nesposobnosti. Nakon pregleda u MediHelp-u kod Dr Sretenovića, urađena mi je i dijagnostika i odmah data terapija, koja mi je već nakon 15 dana značajno pomogla, a nakon 6 meseci imam poneku i jako retku i slabu glavobolju koju lečim pravim lekom. Ja sam ponovo rođena. Nemam reči da zahvalim doktoru Sretenoviću i ostalom osoblju na ljubaznosti i stručnom lečenju, i preporučiću svuda vašu ordinaciju!
Milica M.
Veoma smo zadovoljni uslugama i osobljem. Lekari su stručni, i mnogo su nam pomogli, pregledali su nas, uradili dijagnostiku i dali lijekove, tako da više nemamo potrebu da gubimo vrijeme na drugom mjestu. Ljubaznost i atmosfera predivna. Dolazimo iz Republike Srpske i prezadovoljni smo. Kristalno sam sigurna da lepota najlepših reči na svetu ne može dočarati ljubaznost, savesnost i stručnost Dr Sretenovića
Sandra R., Branka i Boro V.
Najbolji ste, pomogli ste mi onoliko koliko niko u poslednjih 20 godina od kada se lečim od glavobolja. Zahvaljujem se Dr Staniću na stručnosti, profesionalnom i prijateljskom odnosu, i neizmernoj pomoći koju mi je pružio da mi se život promeni iz korena!
Nebojša K.
Retko odgovorna i profesionalna ordinacija. Osoblje ljubazno, a Dr Sretenović „melem“ za bolesnika. Kada bi bilo više ovakvih stručnjaka, gde bi nam bio kraj! Hvala na svemu.
Ljubica P.
Puna dva mjeseca u Crnoj Gori sam liječena bez dijagnoze! Danas zahvaljujući Dr Sretenoviću i Dr Staniću vraćena mi je vjera u medicinu. Hvala na svemu. Želim Vam svu sreću i još jednom veliko hvala, a ja ću sigurno dugo pričati o vama.
Sonja B.
Moj sin je godinama lečen od epilepsije. I pored toga je imao česte napade koji su se dešavali svuda, i u školi, i na ulici, i kod kuće. Mnogo smo strepeli da se negde ne povedi. Od kako je pregledan kod Dr Stanića, koji mu je uradio i EEG, i dao pravu terapiju, mi samo dolazimo na redovne kontrole, a naš sin u međuvremenu više od godinu dana nije imao niti jedan epileptični napad! Šta reći nego: večito zahvalni! Puno hvale i za ostalo osoblje i lekare i svakako i sestre, a ambijent je predivan.
Miroslava P.
Bilo mi je zadovoljstvo upoznati pozitivne osobe, prave stručnjake, medicinu 21.veka, što je na žalost postalo retkost. Nek vas gospod Bog čuva!
Gordana R.
Sve pohvale svima, a posebno Dr Sretenoviću, koga dugo poznajemo, i koji je mojoj majci pre 10 godina spasao život. Puno sam zahvalna, i želim njemu i svim zaposlenim i Medihelpu sve najlepše u životu, jer tako i zaslužuju
Vesna P.
Jako sam zadovoljan što sam došao u ovu ordinaciju. Za kratko vreme su me ispitali, uradili sve dijagnostičke testove, pregledali me lekari svih specijalnosti i to sve u jednom danu. Za to bi mi trebalo više meseci u državnim ustanovama. Dobio sam lekove, koje i sada koristim, i osećam se zdravim čovekom. Ko kaže da nema dobrih lekara. Sve pohvale za Medihelp i osoblje.
Jovan Ž.
Više puta smo dolazili u Medihelp, i svaki put se sve više radovali uspesima lekara. Moj otac boluje od demencije i poslednjih 5 godina se bolest sve više pogoršavala. Pre dolaska kod Dr Kuljić Obradović praktično je bio u potpunosti nesposoban za život, sada se promenio. Od kako mu je dala nove lekove, nije uznemiren, ustaje na vreme, čak uz manju pomoć može da se i obrije, gleda televizor. Mi znamo da je njega nemoguće izlečiti, ali mu je doktorka vratila životni smisao i ponos humanog života. Mnogo smo joj zahvalni!
Zorana B.
Doktore Staniću, veliko hvala za uspešno lečenje moje bolesti
Mara P.
Hvala!
Hasani K. Priština
Profesionalno, ljubazno, srdačno, puno podrški u lečenju, brige o pacijentu, samo u ovoj ustanovi (a obišli smo mnoge). Sve reči hvale od mene i moje majke.
Slađana B.